Ponuda euro kuka



Euro kuke


Proizvođači kuka

Tražilica


Kuke prema modelima vozila

Eurokuke ZvonarPretraživanje
Upišite traženi proizvod

Posljednjih 10 proizvoda:

prikolice, picasso, transit, renault megane, bmw e91, golf 5, duster, bmw, golf iv, cinquecento

Tagovi


Nincs cimke.

 

 

 





Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka

1.1. Uvod

Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o., Brezovička cesta 22A, 10 020 Novi Zagreb, OIB: 74428610187, info@eurokukezvonar.hr, +385 1 6140 990.

Ova Izjava o zaštiti privatnosti regulira na koji način tvrtka Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o., prikuplja, koristi i štiti sve informacije koje nam Vi kao Kupac dostavite prilikom korištenja web stranice www.eurokukezvonar.hr.

U ovoj Izjavi navedeni su:

  • Osobni podaci koje prikupljamo i obrađujemo
  • Pravne osnove za obradu Vaših osobnih podataka
  • Razlozi zašto su nam potrebni ti podaci
  • Vrijeme čuvanja podataka
  • Sigurnosne mjere koje poduzimamo za zaštitu osobnih podataka od zloupotrebe
  • Prava Kupca

Svi Vaši osobni podaci zaštićeni su sukladno važećim zakonima Europske Unije, poštujući Opću uredbu o zaštiti podataka ili GDPR (General Data Protection Regulation), koja se primjenjuje u Republici Hrvatskoj od 25. svibnja 2018. godine.

Privola i suglasnost

Vaše osobne podatke ćemo prikupiti i obraditi samo uz Vašu dobrovoljnu i nedvosmislenu izjavu, kojom dajete pristanak za obradu Vaših osobnih podataka.

Prihvaćanjem ove Izjave o privatnosti jamčite da su informacije koje ste pružili točne, te da ste u cijelosti suglasni s pravilima navedenim u ovoj Izjavi privatnosti.

1.2. Podaci o službeniku za zaštitu podataka

Telefon +385 1 6140 990., e-mail info@eurokukezvonar.hr.

1.3. Vrste osobnih podataka, svrha prikupa i obrade

Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o. prikuplja i obrađuje Vaše podatke u sljedeće svrhe:

  •  Odgovor na upit za ponudu
  • Sklapanje kupoprodajnog ugovora na daljinu
  • Obrada narudžbe i isporuka proizvoda
  • Unapređenje iskustva posjete na našoj web stranici
  • Optimalno funkcioniranje web stranice
  • Informativne i promidžbene svrhe

Osobni podaci koji se prikupljaju uključuju:

Osobni podatak Svrha obrade
Ime i prezime

Obrada narudžbe, račun, isporuka narudžbe na Vašu adresu.

Adresa Dostava naručenih proizvoda na Vašu adresu.
E-mail adresa Potvrda primitka narudžbe, odgovor na upit, slanje ponude, promidžbene svrhe.
Broj telefona

Potvrda primitka narudžbe, realizacija narudžbe i dostave naručenog proizvoda.

OIB

Za potrebe izdavanja računa plaćenih putem virmana, općih uplatnica i internet bankarstva.

Vrijeme posjeta internet stranici Za optimalno funkcioniranje web stranice.
IP adresa Za optimalno funkcioniranje web stranice.

1.4. Pravne osnove za obradu Vaših osobnih podataka

Poštujući zakonsku regulativu, Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o. se obvezuje će prikupljati osobne podatke na osnovi:

  • Privole pojedinca.
  • Ugovora - sklapanje i ispunjenje ugovornih obveza.
  • Zakona, primjerice obavezni podaci na računu ili porezni zakon koji zahtijeva čuvanje izdanih računa.
  • Zakonitog interesa.

1.5. Trajanje pohrane podataka

Podaci koje smo prikupili, biti će pohranjeni u skladu s važećim Zakonom o zaštiti osobnih podataka i pripadajućim propisima, sve dok to odgovara zakonskoj obvezi pohrane.

  • Podaci prikupljeni temeljem Vašeg privole, čuvaju se do Vašeg opoziva.
  • Podaci prikupljeni temeljem zakona, čuvaju se dok to propisuje zakon. Primjerice 10 godina, u slučaju izdanih računa.
  • Podaci prikupljeni temeljem ugovora, čuvaju se za vrijeme trajanja ugovora i nakon prestanka ugovora, koliko iznosi rok zastare.
  • Podaci kojima je istekao rok pohrane, brišu se iz arhive, poštujući pravilo da se osobni podaci ne smiju moći povezati s pojedincem.

1.6. Zaštita prikupljenih podataka

Koristimo sigurnosne mjere kako bismo zaštitili Vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe, gubitka, uništenja i nezakonite obrade. Primjerice zaštita od neovlaštenog proslijeđivanja Vaših podataka trećim stranama u svrhu izravnog marketinga.

Poslovni procesi i informatička oprema, oblikovani su kako bi bismo očuvali sigurnost Vaših osobnih podataka, te osigurali dostupnost samo ovlaštenim osobama za obradu podataka.

1.7. Tko ima pristup osobnim podacima

Ovisno o namjeni obrade Vaših osobnih podataka, primatelji podataka su:

a) Ovlašteno osoblje unutar tvrtke Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o.

b) Poslovni partneri: ugovoreni partneri koji u skladu s GDPR-om i primjenjivim zakonima osobnih podataka koriste prikupljene osobne podatke, kako bi se pružila usluga ili proizvod koji je naručen. Primjerice dostavljačke službe, vanjski pružatelji IT usluga, agencije za oglašavanje, odvjetnička društva, knjigovodstveni servis.

Izjavu o zaštiti podataka kurirskih službi s kojima Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o. surađuje na ugovornoj osnovi, možete pročitati klikom na niže navedene linkove:

c) Ostale treće strane: u slučajevima u kojima zakon to zahtijeva, primjerice

sudske odluke, pravni postupci, obveze izvješćivanja i informiranja nadležnih tijela, zaštita prava, imovine ili sigurnosti tvrtke i/ili njenih klijenata kao i drugi slučajevi u kojima je potrebno poštivati pripadajuće zakone.

1.8. Prava pojedinaca u vezi s obrade osobnih podataka

Sva pitanja vezana uz privatnost podataka, Posjetitelj može poslati na info@eurokukezvonar.hr.

Vaša prava su:

  • Pravo na pristup osobnim podacima
    • U koju svrhu se obrađuju prikupljeni podaci;
    • Koji osobni podaci se obrađuju;
    • Kojim trećim stranama su dostupni osobni podaci;
    • Koji je izvor osobnih podataka;
    • Koliko dugo se čuvaju osobni podaci.
  • Pravo na ispravak osobnih podataka
    • Zahtjev za ispravak je potrebno poslati nama na info@eurokukezvonar.hr, pisanim putem.
  • Pravo na brisanje osobnih podataka i prestanak obrade
    • Kada ste povukli privolu za korištenje osobnih podataka u svrhe izravnog marketinga;
    • Kada Vaši osobni podaci više nisu nužni za svrhu u koju smo ih prikupili ili obradili;
    • Kada ste povukli privolu na kojoj se obrada temelji i kada ne postoji druga pravna osnova za obradu;
    • Kada ste uložili prigovor na obradu svojih osobnih podataka u skladu sa člankom 21. stavkom 1. Opće uredbe o zaštiti podataka i kada ne postoji druga pravna osnova za obradu;
    • Kada su osobni podaci nezakonito obrađeni;
    • Kada se osobni podaci moraju se brisati radi poštivanja pravne obveze Europske Unije i nacionalnog zakonodavstva voditelja obrade podataka.
  • Pravo na ograničavanje obrade osobnih podataka
    • Kada osporavate točnost osobnih podataka;
    • Kada je obrada podataka nezakonita, a smatrate da se ne trebaju brisati;
    • Kada voditelju obrade više nisu potrebni Vaši osobni podaci, ali ste ih zatražili temeljem pravne osnove.
  • Pravo na prigovor

Ova prava mogu biti ograničena samo u slučajevima propisanim zakonom EU, nacionalnim zakonodavstvom i kada je ograničenje nužno za poštivanje temeljnih prava i slobode drugih.

1.9. Korištenje kolačića (cookies)

Kako bismo na internetskoj trgovini www.eurokukezvonar.hr mogli koristiti kolačiće sukladno Uredbi EU 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka (Općoj uredbi o zaštiti podataka), Zakonu o provedbi Opće uredbe i Zakonu o elektroničkim komunikacijama, potrebna nam je Vaša privola.

Kolačići (cookies) su male datoteke koje Vaš internet preglednik sprema na Vaše računalo ili mobilni uređaj prilikom posjete internet stranici www.eurokukezvonar.hr. Svrha kolačića je kreiranje personaliziranog iskustva prilikom korištenja internet stranice i optimalan rad internet trgovine. Vama kao posjetitelju internet stranice je omogućen izbor za pristanak ili blokiranje upotrebe kolačića. Ukoliko ne pristajete na upotrebu kolačića, omogućen Vam je pregled internet stranice, ali bez nekih funkcionalnosti.

Kako možete onemogućiti uporaba kolačića i izbrisati pohranjenje kolačiće?

U bilo kojem trenutku možete konfigurirati svoj internetski preglednik, te onemogućiti upotrebu kolačića i izbrisati prethodno instalirane kolačiće na svom uređaju. Ukoliko ne pristajete na upotrebu kolačića, možete i dalje pregledavati sadržaj internet trgovine, ali nećete biti u mogućnosti pristupiti svim značajkama internet stranice.

Internet preglednici: Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera.

1.9.1.Vrste kolačića koji se upotrebljavaju

Tehnički obavezni kolačići

Obavezni kolačići se koriste za neometano funkcioniranje Internet trgovine, te se njima ne prikupljaju Vaši osobni podaci. Ovi kolačići su nužni za funkcioniranje Internet trgovine i oni su uvijek aktivni.

Privremeni kolačići

Kolačići sesije se koriste za spremanje privremenih podataka, poput artikala koji se trenutno nalaze u Vašoj košarici. Njihovo vrijeme pohranjivanja traje onoliko, koliko traje i sesija.

Kolačići trećih strana

Kolačići treće strane analitičke i marketinške prirode, koji se nalaze na Internet trgovini, uključujući Google Analytics, Google AdWords, Google maps, Facebook, Google+, Twitter, Pinterest, Youtube, Instagram.

Vanjski pružatelji usluga mogu u bilo kojem trenutku promijeniti svoje uvjete pružanja usluge, svrhu i upotrebu kolačića.

Google Analytics

Ova internet stranica koristi funkcije servisa Google Analytics za potrebu web analize. Prilikom posjete internet stranici eurokukezvonar.hr, koriste se kolačići za generiranje podataka koje Google prikuplja i obrađuje. Informacije o namjeni i načinu da se onemogući ovaj tip kolačića, nalaze se na:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hr

Više informacija o obradi korisničkih podataka na usluzi Google Analytics potražite u Googleovim pravilima o privatnosti:

https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=hr

Google AdWords

Na internet stranicama eurokukezvonar.hr upotrebljavaju se kolačići vezani uz uslugu oglašavanja uz Google AdWords. O pravilima privatnosti i uvjetima korištenja detaljnije na:

https://www.google.com/intl/hr/policies/privacy/

https://adssettings.google.com/anonymous?hl=hr

Društvene mreže

Na internet stranicama eurokukezvonar.hr upotrebljavaju se dodaci za Facebook, koji se mogu prepoznati po logotipu Facebooka ili gumbu Like. Detaljne informacije o načinu prikupljanja podataka, daljnjoj obradi i korištenju podataka od strane Facebooka, o povezanim pravima i mogućnostima postavki za zaštitu privatnosti Korisnika, nalaze se na https://www.facebook.com/policy.php.

Google karte

Za prikaz naše lokacije na karti, koristimo Google kartu (tvrtka Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SAD). Ukoliko upotrebljavate Google maps, izravno ćete biti povezani s Googleovim poslužiteljima, i prenijeti će se IP adresa, podacie o lokaciji i svi drugi podaci Googleu. Korištenjem ove usluge, automatski prihvaćate Googleova pravila o podacima: https://policies.google.com/privacy?hl=hr .

Preporučamo da redovito pogledate pravila o kolačićima jer se niže navedena informativna tablica za pregled kolačića može u bilo kojem trenutku ažurirati.

Vrsta kolačića Svrha

Vrijeme pohranjivanja

Naziv kolačića

Privremeni kolačići

Privremeni kolačići ili kolačići sesije (Session cookies) Pomoću njih se spremaju privremeni podatci, poput artikala u košarici za kupnju. Kolačići se brišu nakon zatvaranja preglednika. Sesija

 PHPSESSID

Kolačići treće strane

Google Analytics

Instaliran od strane Google Universal Analytics. Prati na koji način se koristi internet stranica, primjerice broj posjetitelja stranice.

Saznajte više na: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage?hl=hr

10 minuta

 _gat

24 sata _gid

Instaliran od strane Google Analytics za prikupljanje statističkih podataka o posjećenosti stranice, primjerice prati duljinu sesije.

Upute da se onemogući ovaj kolačić https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2 godine _ga
Analitički kolačići Analitika posjećenosti Internet trgovine 1 godina

cookie_statisztika

Trajni kolačić Sprječavanje pop up-a. 1 godina nopopup
Trajni kolačić   1 godina clogUserAzon
Trajni kolačić   1 godina

 host

Trajni kolačić   1 godina

fckUserFilesPath

1.9.2. Postavke za korištenje kolačića

U svakom trenutku, Vam je omogućen odabir postavki kolačića unutar okvira koji se nalazi u podnožju internet stranice. Odabirom opcije:

  • Prihvaćam sve kolačiće, pristajete na pohranjivanje svih navedenih kolačića na Vaše računalo ili mobilni uređaj.
  • Prihvaćam samo neophodne kolačiće, na Vaše računalo i mobilni uređaj će se pohraniti samo tehnički - obavezni kolačići.
  • Onemogući kolačiće, omogućen Vam je pregled internet stranice, ali bez nekih mogućnosti.

Većina internetskih preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali je u postavkama omogućeno blokiranje ili brisanje kolačića.

Detaljnije informacije o postavkama kolačića nalaze se na stranici www.aboutcookies.org (vanjska poveznica).

1.10. Newsletter

Omogućeno Vam je da dobrovoljno odlučite želite li primati newsletter. Ukoliko se se odlučite za primanje newslettera, potrebna je Vaša e-mail adresa i Vaš pristanak. Vaša privola postaje valjana tek kada potvrdite link za prijavu, koji se nalazi u e-mail poruci. Podaci o Vašem e-mailu će se obrađivati radi slanja obavijesti newslettera o proizvodima i akcijama, za individualno primanje obavijesti, istraživanje tržišta i poboljšanje efikasnosti i kvalitete naših usluga.

Imate pravo u bilo kojem trenutku otkazati primanje newslettera, tako da na info@eurokukezvonar.hr pošalje pismenu obavijest.

1.11. Slučaj povrede osobnih podataka

Povreda osobnih podataka vodi do nenamjernog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neautoriziranog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, čuvaju i obrađuju.

Ukoliko je došlo do povrede osobnih podataka, imate pravo na pritužbu nadležnom tijelu. U Republici Hrvatskoj pritužba se može podnijeti Agenciji za zaštitu osobnih podatka (AZOP).

Obvezujemo se obavijestiti sve relevantne osobe i nadležna tijela u roku od 72 sata od prekršaja, ukoliko je došlo do povrede vaših osobnih podataka.

1.12. Promjene politike privatnosti

Ova Izjava o privatnosti podložna je izmjenama. U slučaju promjena politike privatnosti, Obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici. Svaka izmjena stupa na snagu u trenutku objave na ovoj Internet stranici.

1.13. Popis zakona

Zakon o zaštiti osobnih podataka

Opća uredba o zaštiti podataka EU (GDPR)

Direktiva EU o zaštiti podataka (DPD)

1.14. Kontakt

Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o., Brezovička 22A, 10020 Novi Zagreb

Tel/Fax: +385 1 6140 990, Mob: +385 98 234 473, E-mail: info@eurokukezvonar.hr

OIB: 74428610187, Porezni broj: 1627171, MBS: 080428145, EORI: HR74428610187

Osnivač: Davor Zvonar

Obnovljeno: 30.03.2020.

.

 

 


 

 

Obrazac za jednostrani raskid ugovora, zamjenu i reklamaciju
 

Zahvaljujemo se na povjerenju i kupovini u Internet trgovini www.eurokukezvonar.hr. U slučaju da kupljeni proizvod nije ispunio Vaša očekivanja, imate pravo vratiti ga pod uvjetima koji su navedeni u nastavku.

1. Jednostrani raskid ugovora ili povrat proizvoda

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, kao Kupac imate pravo na jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora sklopljenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija poslovnog subjekta, u roku 14 dana od datuma potpisane potvrde o preuzimanju robe. U slučaju da odlučite raskinuti ugovor o kupoprodaji na daljinu, molimo da ispunite Obrazac za jednostrani raskid ugovora, te da ga pošaljete na email adresu info@eurokukezvonar.hr ili poštom na adresu Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o., Brezovička cesta 22A, 10020 Novi Zagreb. Nakon što smo zaprimili vašu obavijest, počinje teći rok od 30 dana u kojem trebate vratiti proizvod. Paket koji vraćate, potrebno je zapakirati na isti način kako ste ga primili, te priložiti mu obrazac za povrat artikla i račun. Molimo Vas da na obrascu ispunite podatke o IBAN-u na koji želite povrat uplaćenih sredstava. Povrat novca ćemo izvršiti najkasnije u roku od 5 radnih dana od primitka proizvoda kojeg želite vratiti.

Napomena:

  • Proizvodi koji se vraćaju moraju biti neoštećeni, u potpunosti ispravni, neupotrebljavani.
  • Proizvod koji se vraća mora biti zapakiran na isti način kako je zaprimljen sa svim pripadajućim ispravama.
  • Dostavu i troškove povrata proizvoda snosi Kupac.
  • Ne preuzimamo pošiljke na kojima stoji napomena plaćanje pouzećem.

2. Zamjena proizvoda

Ako želite zamijeniti kupljeni proizvod za drugi artikl iz naše Internet trgovine, možete to učiniti u roku 30 dana od dana izdavanja računa. Zamjena je moguća za artikl iste ili veće vrijednosti (uz nadoplatu). Molimo da ispunite obrazac za zamjenu proizvoda, te da ga pošaljete na email adresu info@eurokukezvonar.hr ili poštom na adresu Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o., Brezovička cesta 22A, 10020 Novi Zagreb. Nakon što smo zaprimili vašu obavijest, počinje teći rok od 30 dana u kojem trebate vratiti proizvod. Paket koji vraćate, potrebno je zapakirati na isti način kako ste ga primili, te priložiti mu Obrazac za zamjenu proizvoda i račun.

Napomena:

  • Na obrascu obavezno navedite drugi proizvod za koji želite zamijeniti artikl koji vraćate.
  • Proizvodi koji se žele zamijeniti moraju biti neoštećeni, u potpunosti ispravni i neupotrebljavani.
  • Proizvod koji se vraća mora biti zapakiran na isti način kako je zaprimljen sa svim pripadajućim ispravama.
  • Dostavu i troškove povrata proizvoda snosi Kupac.
  • Troškove dostave novog proizvoda snosi Kupac.
  • Ne preuzimamo pošiljke na kojima stoji napomena plaćanje pouzećem.

3. Oštećen proizvod

Ukoliko je proizvod koji ste zaprimili oštećen ili neispravan, imate pravo vratiti ga u roku 14 dana. Molimo Vas da ispunite Obrazac o reklamaciji, te da ga pošaljete zajedno s kopijom računa, kratkim opisom i fotografijama oštećenja (ako je vidljivo oštećenje) na email adresu info@eurokukezvonar.hr ili poštom na adresu Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o., Brezovička cesta 22A, 10020 Novi Zagreb. Nakon što smo zaprimili Vašu obavijest, obavijestit ćemo Vas u roku od 8 dana od primitka obavijesti, o statusu reklamacije i daljnjim koracima. Ukoliko je reklamacija opravdana, potrebno je zapakirati proizvod na isti način kako ste ga primili, te priložiti mu ispunjeni Obrazac o reklamacij i račun. Prikup proizvoda i trošak povrata kod opravdanih reklamacija snosi Prodavatelj.

U slučaju opravdanih reklamacija moguće je:

  • Popraviti proizvod.
  • Zamijeniti proizvod.
  • Ostvariti povrat uplaćenih sredstava.

Napomena:

  • Na obrascu kratko napišite opis kvara ili oštećenja.
  • Proizvod koji se šalje na reklamaciju mora biti zapakiran na isti način kako je zaprimljen sa svim pripadajućim ispravama.
  • Dostavu i troškove povrata proizvoda snosi Prodavatelj.
  • Ne preuzimamo pošiljke na kojima stoji napomena plaćanje pouzećem.

Reklamacija se ne može ostvariti u sljedećim slučajevima:

  • Proizvod nije ugrađen u skladu s uputama proizvođača ili ako su izvršeni naknadni prepravci na proizvodu.
  • Proizvod je ugrađen na vozilo za koje nije predviđen prema homologacijskom listu.
  • Proizvod je nepravilno ugrađen ili je oštećen prilikom ugradnje.
  • Prilikom korištenja proizvoda Kupac nije poštivao upute dane od strane Proizvođača navedene na popratnoj dokumentaciji.
  • Oštećenje na proizvodu je nastalo zbog vuče tereta veće težine od najveće dopuštene mase navedene na homologacijskom listu, prevelikog opterećenja, nepravilne vuče prikolice, prometne nezgode ili oštećenja nastala zbog nepoštivanja ograničenja brzine.
  • Oštećenje na proizvodu je nastalo zbog lošeg održavanja proizvoda ili vozila.
  • Ukoliko se radi o uobičajenom trošenju tarnog materijala kod potrošne robe primjerice gume, kvačila, žarulje ili sajle.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na e-mail info@eurokukezvonar.hr ili na broj telefona +385 1 6140 990.






 

 

 

Komentari



Pitanja


Eurokuke ZvonarNa vrhEurokuke ZvonarNatragEurokuke ZvonarDaljeEurokuke ZvonarDo kraja

Eurokuke Zvonar 21:33: Poštovani,

U nastavku se nalaze primjeri kuka i cijena kompletne ugradnje za Ford Tourneo Courier 2015.

Kuka na 2 vijka (2100 kn) - video primjer [katt]

Lakoskidajuća kuka (2600 kn) - video primjer [katt]

Lakoskidajuća kuka (3050 kn) - video primjer [katt]

Cijene su izražene za plaćanje po ponudi ili gotovinom, s uključenim PDVom.

Ugradnja uključuje:
- identifikacijsku pločicu na kuki
- EU homologacijski list s nacrtom konstrukcije
- kompletnu el. instalacija + 7PIN modul
- jamstvo
- potvrdu o ugradnji

Montaža traje 2-3 sata, a termin je potrebno dogovoriti telefonski, ovisno o dostupnosti termina.

Podatke za predračun/službenu ponudu možete poslati na: info@eurokukezvonar.hr, kontakt za dogovor oko termina ugradnje +385 1 6140 990 ili +385 98 234 473.

LP

Euro kuke Zvonar

Postovani,

Molio bih vas ako mi mozete poslati ponudu za prodaju I ugradnju auto kuke za Ford Tourneo Courier 2015 godinu

LP
Mirko
Eurokuke ZvonarNa vrhEurokuke ZvonarNatragEurokuke ZvonarDaljeEurokuke ZvonarDo kraja


 

 
Web trgovina
Maloprodaja i veleprodaja auto kuka, digitalnih modula, prikolica i pripadajuće dodatne opreme. Dostava na području cijele Hrvatske (GLS)
Usluga ugradnje
Najam prikolica

Telefon:
+385 1 6140 990

E-mail:
info@eurokukezvonar.hr

Opći podaci:
Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o.
Adresa: Brezovička 22A, 10020 Novi Zagreb
IBAN: HR642340009 1110235081
OIB: 74428610187
Porezni broj: 1627171
MBS: 080428145
EORI: HR74428610187
Osnivač: Davor Zvonar

Radno vrijeme:
Pon - pet: 08:00 - 16:00

Dizajn stranice

Dizajn stranice:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Tema: Eurokuke Zvonar | auto kuke - prikolice - električni moduli - rezervni dijelovi - montaža