Ponuda euro kuka



Euro kuke


Proizvođači kuka

Tražilica


Kuke prema modelima vozila

Eurokuke ZvonarPretraživanje
Upišite traženi proizvod

Posljednjih 10 proizvoda:

p30a, 050103, autoprikolice auto k, 051903, 246, 792, m62v, 832, 608, prikolice

Tagovi


Nincs cimke.

 

 

 

Eurokuke Zvonar - Upute za kupnju



Upute za kupnju

 

Materijali dostupni za spremanje, ponovno korištenje i ispis:

 

Opći uvjeti korištenja

 

Izjava o privatnosti

 

Obrazac za jednostrani raskid ugovora, zamjenu i reklamaciju

 


 

 

Opći uvjeti korištenja Ispis / Spremi

 





Uvjeti korištenja web trgovine

Niže navedeni Uvjeti definiraju naručivanje, plaćanje, isporuku, povrat i reklamaciju proizvoda ponuđenih na web stranicama www.eurokukezvonar.hr.

Prodavatelj upućuje Posjetitelje Internet trgovine www.eurokukezvonar.hr da se u svrhu dobivanja informacija i kupnje objavljenih proizvoda, upoznaju s Općim uvjetima korištenja. Posjetom Internet stranici i postupkom kupovine proizvoda smatra se da su Kupci upoznati i suglasni s ovim Uvjetima, da ih razumiju i prihvaćaju u cijelosti. Ovi Uvjeti sastavni su dio svakog pojedinog ugovora o kupoprodaji. Za sve što nije uređeno ovim Uvjetima primjenjuju se važeće odredbe pripadajućih Zakona, uključujući Zakon o obveznim odnosima, Zakon o zaštiti potrošača, Zakon o trgovini i Zakon o elektroničkoj trgovini. Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost za bilo koje postupanje suprotno ovim Uvjetima, kao ni za sva sporna pitanja proizašla iz razloga što Korisnik, Kupac ili Posjetitelj nije pročitao i/ili razumio ove Uvjete.

Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o. zadržava pravo na izmjenu i dopunu Općih uvjeta korištenja bez prethodne najave.

Uvjeti korištenja Internet trgovine, Kupoprodajni ugovor i popratni obrasci su sastavljeni na hrvatskom jeziku.

Materijali dostupni za spremanje, ponovno korištenje i ispis.

OPĆI UVJETI KORIšTENJA
ZAšTITA PRIVATNOSTI
OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA, ZA ZAMJENU I REKLAMACIJU

I. Opće odredbe

1.1. Opće informacije

Naziv tvrtke: Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o.
Sjedište: Brezovička cesta 22A, 10020 Novi Zagreb
OIB: 7442861018
Porezni broj: 1627171
MBS: 080428145
EORI: HR74428610187
Osnivač: Davor Zvonar
Registarsko tijelo: Trgovački sud u Zagrebu

IBAN račun otvoren u: PBZ Privredna banka Zagreb - HR642340009 1110235081

Kontakt:
Telefon: +385 1 6140 990
E-mail: info@eurokukezvonar.hr

Radno vrijeme ureda:
Radnim danom od 08 do 16 sati.
Subotom, nedjeljom, državnim praznicima i blagdanima ured ne radi.

1.2. Definicija pojmova

Isporučitelj (prodavatelj): tvrtka Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o., Brezovička cesta 22A, 10020 Novi Zagreb, OIB: 7442861018, info@eurokukezvonar.hr, Tel: +385 1 6140 990.

Posjetitelj: osoba koja pristupi na www.eurokukezvonar.hr bez registracije i slobodno razgledava istaknutu ponudu proizvoda i/ili podnese narudžbu proizvoda Prodavatelju.

Kupac: Punoljetna fizička ili pravna osoba koja na internet stranici www.eurokukezvonar.hr odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, potvrdi narudžbu prodavatelju, plati ga putem internet bankarstva, virmanom, uplatnicom u banci, pošti ili FINI, ili pouzećem prilikom preuzimanja paketa. Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača (Narodne novine 41/2014, 110/2015, 14/2019) Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna fizička ili pravna osoba.

Korisnik: Obuhvaća Kupca i Posjetitelja Internet stranica.

Ugovorne strane: Prodavatelj i Kupac.

Kupoprodajni ugovor: Kupoprodajni ugovor sklopljen između Prodavatelja i Kupca u trenutku kada Prodavatelj pošalje e-mail Kupcu da je narudžba potvrđena.

Proizvod: Svi proizvodi navedeni na www.eurokukezvonar.hr koje je moguće kupiti putem online kupovine.

Maloprodajna cijena: cijena koja je istaknuta uz svaki proizvod i izražena u kunama (HRK, kn) s uključenim PDV-om. Cijena je izražena bez troškova transporta.

Potvrda primitka: Posebna elektronička poruka, kojom Prodavatelj bez odgode potvrđuje primitak elektroničke poruke koja sadrži ponudu ili prihvat ponude za sklapanje ugovora.

Košarica: Predstavlja virtualno mjesto koje sadrži pregled i količinu svih proizvoda koje je Kupac izabrao za kupovinu.

Dostava: Dostava naručenog proizvoda putem dostavljačke službe na području Republike Hrvatske.

Dostavljač: Kurirska služba s kojom je Prodavatelj potpisao ugovor o poslovnoj suradnji.

Trošak dostave: Cijena dostave računa se na osnovi bruto težine naručenog proizvoda.

Webshop: Internet trgovina www.eurokukezvonar.hr

Prigovor: Pisani prigovor potrošača upućen Prodavatelju, vezan za nezadovoljstvo s kupljenim proizvodom ili pruženom uslugom.

Opći uvjeti poslovanja: U daljnjem tekstu Uvjeti.

1.3. Potvrda primitka narudžbe

Prodavatelj će bez odgode elektroničkim putem, posebnom elektroničkom porukom s naslovom "Potvrda narudžbe", potvrditi primitak elektroničke poruke koja sadrži ponudu ili prihvat ponude za sklapanje ugovora.

1.4. Nastajanje i zaključivanje kupoprodajnog ugovora

Kupovinom na webshopu nastaje kupoprodajni ugovor koji nastaje između Kupca i Prodavatelja. Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko Kupac prihvati Opće uvjete poslovanja.

Kupac potvrdom narudžbe prihvaća Uvjete, te Prodavatelj automatski prima elektroničku poruku koja sadrži izjavu Kupca da prihvaća ponudu. Kada Prodavatelj pošalje elektroničku poštu s naslovom "Potvrda narudžbe" smatra se da je zaključen Ugovor na daljinu između Kupca i Prodavatelja.

Ugovor je sklopljen sredstvima daljinske komunikacije na web trgovini i/ili telefona s ljudskim posredovanjem. Prodavatelj se obvezuje da će ugovor o kupoprodaji sklopiti na hrvatskom jeziku, te da Ugovor podliježe hrvatskim zakonima.

II. Uvjeti kupovine

2.1. Informacije o proizvodima i grafički sadržaj

Podaci o proizvodima prikazanim na webshopu upotpunjeni su fotografijom i kratkim opisom, s ciljem poboljšanja korisničkog iskustva i donošenja odluke o kupovini. Prodavatelj nastoji što točnije navesti informacije o proizvodu, međutim zadržava pravo na pogrešku prilikom davanja informacija o artiklima na Internetskoj trgovini. Fotografije i video opisi proizvoda su informativnog karaktera, te se mogu razlikovati od stvarnog izgleda proizvoda. Dokumenti objavljeni na ovim Internet stranicama, smiju se kopirati samo za individualnu upotrebu i u nekomercijalne svrhe, isključivo uz poštivanje autorskih i vlasničkih prava. Objavljeni materijali se smiju kopirati, reproducirati i distribuirati isključivo uz pristanak Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o.

Linkovi i poveznice koje otvaraju pristup trećim podacima regulirani su člankom 19., Zakona o elektroničkoj trgovini.

Za svaki proizvod navedena je maloprodajna cijena izražena u kunama koja uključuje pripadajući PDV.

S obzirom da se ponuda i cijene artikala kontinuirano mijenjaju, cijene i uvjeti plaćanja vrijede isključivo u trenutku kada je narudžba zaključena, te se mogu naknadno promijeniti bez prethodne najave. U slučaju promijene cijena, Kupac će platiti cijenu proizvoda ili usluge koja je bila navedena prilikom zaključivanja Ugovora.

Kod svakog artikla prikazana je raspoloživost proizvoda koja je isključivo informativnog karaktera. Za detaljne informacije o dostupnosti proizvoda, Prodavatelj će nakon potvrde narudžbe telefonski ili putem elektroničke pošte obavijestiti Kupca.

Prodavatelj je ovlašten u svakom trenutku odrediti akcijsku ponudu za pojedine proizvode. Cijene i uvjeti plaćanja iz akcijske ponude vrijede isključivo do datuma koji je naveden kao rok akcijske ponude.

2.2. Upute za kupovinu

Proizvod koji Kupac želi kupiti u Internet trgovini www.eurokukezvonar.hr, potrebno je dodati u Košaricu. Proizvod se dodaje u Košaricu klikom na "Odaberi". Kupac prije potvrde narudžbe, može u Košarici pregledati odabrane proizvode, mijenjati njihovu količinu, brisati ih i dodavati nove proizvode. Stavljanjem Proizvoda u Košaricu, Kupac nije rezervirao taj proizvod. Proizvod se smatra rezerviranim tek nakon što je na e-mail adresu od Kupca stigla e-mail poruka s naslovom "Potvrda narudžbe".

Narudžba proizvoda koji se nalaze u Košarici, potvrđuje se klikom "Naplata".

Nakon toga otvara se obrazac u kojem je potrebno ispuniti ime i prezime, naziv tvrtke, e-mail adresu, adresu isporuke, broj telefona, odabrati način plaćanja, OIB u slučaju virmasnkih uplata i način plaćanja.

Kako bi se naručeni proizvod isporučio na adresu Kupca, potrebni su osobni podaci Kupca. Svrha i način korištenja osobnih podataka Kupca koji su prikupljeni tijekom korištenja Internet trgovine, opisani su u poglavlju Zaštita privatnosti. Pod osobnim podacima smatraju se identifikacijski podaci kupca, uključujući ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona koji inače nisu javno dostupni, a prikupljeni su korištenjem Euro kuke Zvonar internet trgovine. Euro kuke Zvonar d.o.o. će osobne podatke Kupca čuvati u tajnosti, te ih neće objavljivati, distribuirati, učiniti dostupnima ili davati trećim stranama na korištenje bez prethodne suglasnosti Kupca.

Prije potvrde narudžbe, Kupac može provijeriti jesu li unešeni podaci i izabrani proizvodi točni, izmijeniti ih, brisati ih i uređivati ih. Kada je Kupac spreman za finaliziranje narudžbe, potvrdom narudžbe Kupac dobiva e-mail poruku s naslovom "Potvrda narudžbe" s kojom je ujedno sklopljen i kupoprodajni ugovor između Kupca i prodavatelja.

U e-mail poruci Kupac će primiti obavijest da je narudžba zaprimljena, te da se provjerava raspoloživost naručenih proizvoda. Nakon što Prodavatelj obavi provjeru raspoloživosti artikala, Kupac će zaprimiti novu poruku ili će telefonski biti obaviješten o dostupnosti proizvoda i daljnjim koracima vezanim za način plaćanja i isporuku proizvoda.

Ukoliko Kupac nakon potvrde narudžbe primijeti da su unešeni pogrešni podaci o adresi dostave ili o naručitelju, potrebno je poslati e-mail s ispravnim podacima na info@eurokukezvonar.hr.

2.3. Obrada i potvrda narudžbe

Nakon što je Kupac potvrdio narudžbu iz Košarice, na e-mail adresu koju je Kupac ispunio u prethodno navedenom obrascu pod poglavljem 2.2, stiže automatska e-mail poruka s naslovom "Potvrda narudžbe".

E-mail s naslovom "Potvrda narudžbe" uključuje podatke o naručenim proizvodima, pripadajućim cijenama, imenu i adresi Kupca, troškovima dostave i broju narudžbe. Prodavatelj se obvezuje da će unutar 48 sati kontaktirati Kupca kako bi se dogovorili preostali koraci potrebni za uspješno ispunjenje postupka kupovine.

Kupoprodajni ugovor koji je nastao potvrdom narudžbe, Prodavatelj će poštujući zakonsku regulativu, uključujući Zakon o obveznim odnosima, Zakon o zaštiti potrošača, Zakon o trgovini i Zakon o elektroničkoj trgovini i Zakon o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka čuvati u digitalnoj arhivi sljedećih 5 godina.

2.4. Dostava i preuzimanje naručenih proizvoda

Dostava naručenih proizvoda vrši se samo za područje Republike Hrvatske.

Za narudžbe putem Internet trgovine dostupni su sljedeći načini isporuke:

  • Dostava naručenog paketa na adresu Kupca dostavljačkom službom GLS.
  • Preuzimanje Vaše narudžbe osobno na prodajnom mjestu tvrtke Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o.

2.4.1. Dostava proizvoda na adresu

Kupac će nakon Potvrde narudžbe, a prije izvršene uplate biti obaviješten o predviđenom roku isporuke i iznosu troškova dostave. Naručeni proizvod dostavlja se dostavljačkom službom GLS, prema njihovim odredbama i uvjetima koji su dostupni na poveznici https://gls-group.eu/HR/hr/odredbe-uvjeti

Trošak dostave ovisi o dimenzijama i težini paketa koji sadržava naručene Proizvode.

Pakete glomaznih dimenzija, primjerice proizvodi iz linije TowBox, moguće je preuzeti samo na prodajnom mjestu Prodavatelja.

Cijene dostave prema težini paketa

TEžINA PAKETA U KG CIJENA S UKLJUčENIM PDV-OM
Do 5 kg 40,00 kn
5 kg do 10 kg 70,00 kn
10 kg do 20 kg

100,00 kn

20 kg do 40 kg 120,00 kn

Rok isporuke proizvoda ovisi o dostupnosti pojedinog proizvoda na skladištu, te će Kupac o predviđenom danu isporuke biti naknadno obaviješten, nakon potvrde narudžbe, a prije izvršene uplate.

U slučaju da Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti proizvod u razumnom roku, Prodavatelj će pismeno ili telefonski obavijestiti Kupca koji ima pravo otkazati narudžbu ili prihvatiti novi rok isporuke. U slučaju da je Kupac već platio cijenu proizvoda, a Kupac zbog odgođene isporuke odluči otkazati narudžbu, Prodavatelj će Kupcu vratiti uplaćeni novac prema uvjetima iz Ugovora o kupnji na daljinu.

Prilikom preuzimanja dostavljenog Proizvoda, Kupac je obvezan pregledati isporučeni paket, te ukoliko uoči vidljivo oštećenje ima pravo odbiti preuzimanje pošiljke, te tražiti zamjenu i isporuku ispravnog proizvoda. Potpisom potvrde o primitku pošiljke Kupac potvrđuje da je prilikom preuzimanja proizvoda izvršio njegov pregled i da ga je preuzeo bez vidljivih vanjskih oštećenja.

Kupac uz kupljeni proizvod dobiva pripadajuće dokumente, račun i potvrdu o primitku. Ukoliko Kupac primjeti da uz naručeni proizvod nedostaje neki od pripadajućih isprava ili da se artikli navedeni na računu ne podudaraju s dostavljenim artiklima, Kupac je obavezan o tomu obavijestiti Prodavatelja u što kraćem roku.

U slučaju kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je naručio, Kupac ima pravo na isporuku prvotno naručenog proizvoda. Ukoliko nije moguće isporučiti prvotno naručen proizvod, Kupac je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod i ima pravo na povrat cjelokupnog uplaćenog iznosa. Kupac je oslobođen dodatnih troškova transporta nastalih zbog povrata krivo dostavljenog proizvoda i dostave ispravnog proizvoda, te obveza podmirenja tih troškova pripada Prodavatelju.

Ukoliko Kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, Prodavatelj zadržava pravo zahtijevati nadoknadu nastalih troškova.

2.4.2. Preuzimanje proizvoda na prodajnom mjestu

Naručene proizvode Kupac može osobno preuzeti na prodajnom mjestu Prodavatelja na adresi: Brezovička cesta 22, 10020 Novi Zagreb. Prilikom preuzimanja narudžbe predane putem Internet trgovine, nije moguće plaćanje na blagajni ili pouzećem, te sve takve narudžbe moraju biti plaćene unaprijed prema ponudi, putem transakcijskog računa. Kupac će nakon vidljive uplate biti obaviješten kada može preuzeti narudžbu.

2.5. Načini plaćanja

Proizvodne i usluge naručene putem Internet trgovine, Kupac može platiti:

  • Putem transakcijskog računa, opće uplatnice ili virmana
  • Prilikom dostave ili pouzećem

2.5.1. Uplata po ponudi, plaćanje internet bankarstvom ili virmanom

Ukoliko je Kupac izabrao plaćanje putem transakcijskog računa, Prodavatelj će pristupiti isporuci naručenih proizvoda, ako je uplata izvršena na račun prodavatelja unutar 3 radna dana. Narudžba kreirana na ovaj način, vrijedi kao ponuda koja traje 3 radna dana od dana kreiranja narudžbe. Po izvršenju uplate potreban je 1 do 2 radna dana kako bi uplata bila vidljiva na računu Prodavatelja. Ukoliko uplata nije zaprimljena u navedenom roku, narudžba se automatski otkazuje.

Upute za uplate:

OPIS PLAĆANJA: Uplata po narudžbi broj XXXXX (potrebno je upisati točan broj narudžbe)

NAZIV PRIMATELJA: Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o., Brezovička cesta 22A, 10020 Novi Zagreb

IBAN PRIMATELJA: HR642340009 1110235081, PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d. Zagreb

2.5.2. Plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem je moguće samo za narudžbe koje se dostavljaju na adresu Kupca. Prilikom plaćanja narudžbe pouzećem, Kupac plaća kuriru u gotovini, puni iznos narudžbe zajedno s troškovima dostave.

U slučaju da Kupac naruči proizvod i odbije ju primiti, Prodavatelj ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene, iznos u visini troškova dostave i ostalih troškova dostave.

III. Povrati, zamjene i reklamacije

3.2. Pravo na jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora

Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Narodne novine broj 41/14, 110/15), Kupac ima pravo na jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora sklopljenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija poslovnog subjekta (kupnja putem Interneta i telefona) u roku 14 dana od datuma potpisane potvrde o preuzimanju robe. U slučaju da Kupac odluči raskinuti ugovor o kupoprodaji na daljinu, dužan je obavijestiti Prodavatelja o toj odluci pisanim putem.

Kupac je dužan ispuniti obrazac za jednostrani raskid ugovora koji se može preuzeti na poveznici Obrazac za jednostrani raskid ugovora.

Ispunjeni Obrazac za jednostrani raskid ugovora je moguće poslati na adresu: Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o., Brezovička cesta 22A, 10020 Novi Zagreb ili e-mailom na adresu: info@eurokukezvonar.hr.

Obavijest pristigla o raskidu kupoprodajnog ugovora mora sadržavati sljedeće:

1. Popunjeni Obrazac za jednostrani raskid ugovora koji uključuje

  • Ime i prezime
  • Broj narudžbe
  • Broj računa
  • Adresu
  • Broj telefona
  • E-mail adresu
  • Nedvosmislenu izjavu o raskidu Ugovora o kupnji na daljinu

2. Naslov: "Jednostrani raskid ugovora" ukoliko je obavijest stigla putem e-maila.

3. Informaciju želi li Kupac povrat uplaćenih sredstava ili zamjenu proizvoda

Primitak obavijesti o jednostranom raskidu ugovora, Prodavatelj je dužan potvrditi Kupcu putem e-maila ili telefonskim pozivom.

3.2.1. Obveze trgovca

Ukoliko Kupac iskoristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, Prodavatelj je dužan bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je zaprimio obavijest o odluci Kupca, vratiti Kupcu sve što je Kupac platio na temelju ugovora. Prodavatelj nije obavezan podmiriti troškove povrata robe.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je Kupac izvršio uplatu. Povrat novca Prodavatelj će izvršiti tek nakon što Kupac vrati proizvod.

Ukoliko je proizvod vraćen neispravan, s većim oštećenjima ili bez dijelova i dokumentacije, te ukoliko se isti ne dostave u naknadnom roku od 8 dana smatra se da Kupac nije ispunio svoju obvezu povrata robe, te Prodavatelj nije dužan izvršiti povrat uplaćenih sredstava. Za proizvode koji su iznimno rijetki, specifični i nemaju komercijalnu vrijednost osim za Kupca ili su naručeni specijalno za Kupca, poput dodatnih dijelova za rijetka vozila, Prodavatelj će vratiti iznos umanjen za 50%.

3.2.2. Obveze Kupca

Ukoliko Kupac jednostrano raskine Ugovor o kupoprodaji, dužan je o vlastitom trošku dostaviti kupljene proizvode Prodavatelju, odnosno podmiriti sve izravne troškove povrata robe. Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Ukoliko je Kupac proizvod vratio neispravan, s oštećenjima ili bez pripadajućih dijelova i dokumentacije, i ne dostavi ih naknadno u roku od 8 radnih dana, smatra se da Kupac nije ispunio svoju obvezu povrata robe, te u tom slučaju Prodavatelj nije dužan izvršiti povrat uplaćenih sredstava.

Kupac ima pravo svoju žalbu uputiti trećoj strani koja je ovlaštena za pomoć pri rješavanju pritužbi potrošača unutar EU.

Za pojašnjenje uvjeta o jednostranom raskidu Ugovora o kupoprodaji, povratu proizvoda i uplaćenih sredstava, Kupac može dobiti na telefon 016140990.

3.3. Zamjena proizvoda

Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o. svojim kupcima omogućuje da zamjene nekorišten i neoštećen proizvod kupljen putem Internet trgovine ili na prodajnom mjestu unutar 30 dana od dana izdavanja računa. Kupcu je omogućeno zamijeniti robu iste ili veće vrijednosti uz nadoplatu.

Proizvod koji se želi zamijeniti, ne smije biti ugrađivan i mora biti u istom stanju u kakvom ga je Prodavatelj poslao. U suprotnom, Prodavatelj nije dužan preuzeti proizvod. Prilikom povrata robe zbog zamjene, potrebno je na paket istaknuti natpis "Zamjena" i priložiti ispunjeni Obrazac koji možete preuzeti ovdje.

3.4. Reklamacija proizvoda i usluge

Za pokretanje postupka reklamacije potrebno je dostaviti Prodavatelju:

  • Obrazac o reklamaciji koji možete preuzeti ovdje
  • Kopiju računa
  • Radni nalog i Potvrdu o ugradnji za ugrađene dijelove
  • Fotografiju oštećenja na proizvodu, ukoliko se radi o vidljivom oštećenju

IV Jamstvo

4.1. Dvogodišnje jamstvo

Prema pravilima EU-a, Kupac ima pravo na besplatno dvogodišnje jamstvo za svu robu, neovisno je li proizvod kupljen putem Interneta, u trgovini ili pouzećem.

Ukoliko je proizvod koji ste kupili neispravan, Prodavatelj će omogućiti Kupcu besplatan popravak, zamijenu, ponuditi sniženu cijenu ili puni povrat novca ukoliko proizvod nije moguće popraviti ili zamijeniti.

Dvogodišnji jamstveni rok započinje u trenutku kada Kupac preuzme naručenu robu. U slučaju zamjene kupljenog proizvoda, jamstveni rok se računa od datuma kupnje prvog proizvoda. Dodatno nastali troškovi poput troškova ugradnje, vučne službe, troškova povrata robe nisu uključeni u jamstvo. Jamstvo nije prenosivo, te vrijedi samo i jedino za prvog kupca.

Proizvod mora biti ugrađen prema uputama za ugradnju od kvalificirane i ovlaštene osobe ili servisa.

Dvogodišnje jamstvo ne vrijedi u sljedećim slučajevima:

  • Proizvod nije ugrađen u skladu s uputama proizvođača ili ako su izvršeni naknadni prepravci na proizvodu.
  • Proizvod je ugrađen na vozilo za koje nije predviđen prema homologacijskom listu.
  • Proizvod je nepravilno ugrađen ili je oštećen prilikom ugradnje.
  • Prilikom korištenja proizvoda Kupac nije poštivao upute dane od strane Proizvođača navedene na popratnoj dokumentaciji.
  • Oštećenje na proizvodu je nastalo zbog vuče tereta veće težine od najveće dopuštene mase navedene na homologacijskom listu, prevelikog opterećenja, nepravilne vuče prikolice, prometne nezgode ili oštećenja nastala zbog nepoštivanja ograničenja brzine.
  • Oštećenje na proizvodu je nastalo zbog lošeg održavanja proizvoda ili vozila.
  • Ukoliko se radi o uobičajenom trošenju tarnog materijala kod potrošne robe poput guma, kvačila, žarulji, sajli.

U slučaju da Kupac želi koristiti prava iz jamstva potrebno je:

  • Obratiti se Prodavatelju na e-mail adresu: info@eurokukezvonar.hr. Prodavatelj će u najkraćem mogućem roku kontaktirati Kupca i pronaći odgovarajuće rješenje.
  • Donijeti ili poslati proizvod na adresu Brezovička cesta 22A, 10020 Novi Zagreb gdje će osoblje tvrtke Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o. obaviti dijagnostiku kvara i ukoliko je potrebno poslati u ovlašteni servis na detaljnu dijagnostiku i otklon poteškoće.

 





Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka

1.1. Uvod

Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o., Brezovička cesta 22A, 10 020 Novi Zagreb, OIB: 74428610187, info@eurokukezvonar.hr, +385 1 6140 990.

Ova Izjava o zaštiti privatnosti regulira na koji način tvrtka Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o., prikuplja, koristi i štiti sve informacije koje nam Vi kao Kupac dostavite prilikom korištenja web stranice www.eurokukezvonar.hr.

U ovoj Izjavi navedeni su:

  • Osobni podaci koje prikupljamo i obrađujemo
  • Pravne osnove za obradu Vaših osobnih podataka
  • Razlozi zašto su nam potrebni ti podaci
  • Vrijeme čuvanja podataka
  • Sigurnosne mjere koje poduzimamo za zaštitu osobnih podataka od zloupotrebe
  • Prava Kupca

Svi Vaši osobni podaci zaštićeni su sukladno važećim zakonima Europske Unije, poštujući Opću uredbu o zaštiti podataka ili GDPR (General Data Protection Regulation), koja se primjenjuje u Republici Hrvatskoj od 25. svibnja 2018. godine.

Privola i suglasnost

Vaše osobne podatke ćemo prikupiti i obraditi samo uz Vašu dobrovoljnu i nedvosmislenu izjavu, kojom dajete pristanak za obradu Vaših osobnih podataka.

Prihvaćanjem ove Izjave o privatnosti jamčite da su informacije koje ste pružili točne, te da ste u cijelosti suglasni s pravilima navedenim u ovoj Izjavi privatnosti.

1.2. Podaci o službeniku za zaštitu podataka

Telefon +385 1 6140 990., e-mail info@eurokukezvonar.hr.

1.3. Vrste osobnih podataka, svrha prikupa i obrade

Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o. prikuplja i obrađuje Vaše podatke u sljedeće svrhe:

  •  Odgovor na upit za ponudu
  • Sklapanje kupoprodajnog ugovora na daljinu
  • Obrada narudžbe i isporuka proizvoda
  • Unapređenje iskustva posjete na našoj web stranici
  • Optimalno funkcioniranje web stranice
  • Informativne i promidžbene svrhe

Osobni podaci koji se prikupljaju uključuju:

Osobni podatak Svrha obrade
Ime i prezime

Obrada narudžbe, račun, isporuka narudžbe na Vašu adresu.

Adresa Dostava naručenih proizvoda na Vašu adresu.
E-mail adresa Potvrda primitka narudžbe, odgovor na upit, slanje ponude, promidžbene svrhe.
Broj telefona

Potvrda primitka narudžbe, realizacija narudžbe i dostave naručenog proizvoda.

OIB

Za potrebe izdavanja računa plaćenih putem virmana, općih uplatnica i internet bankarstva.

Vrijeme posjeta internet stranici Za optimalno funkcioniranje web stranice.
IP adresa Za optimalno funkcioniranje web stranice.

1.4. Pravne osnove za obradu Vaših osobnih podataka

Poštujući zakonsku regulativu, Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o. se obvezuje će prikupljati osobne podatke na osnovi:

  • Privole pojedinca.
  • Ugovora - sklapanje i ispunjenje ugovornih obveza.
  • Zakona, primjerice obavezni podaci na računu ili porezni zakon koji zahtijeva čuvanje izdanih računa.
  • Zakonitog interesa.

1.5. Trajanje pohrane podataka

Podaci koje smo prikupili, biti će pohranjeni u skladu s važećim Zakonom o zaštiti osobnih podataka i pripadajućim propisima, sve dok to odgovara zakonskoj obvezi pohrane.

  • Podaci prikupljeni temeljem Vašeg privole, čuvaju se do Vašeg opoziva.
  • Podaci prikupljeni temeljem zakona, čuvaju se dok to propisuje zakon. Primjerice 10 godina, u slučaju izdanih računa.
  • Podaci prikupljeni temeljem ugovora, čuvaju se za vrijeme trajanja ugovora i nakon prestanka ugovora, koliko iznosi rok zastare.
  • Podaci kojima je istekao rok pohrane, brišu se iz arhive, poštujući pravilo da se osobni podaci ne smiju moći povezati s pojedincem.

1.6. Zaštita prikupljenih podataka

Koristimo sigurnosne mjere kako bismo zaštitili Vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe, gubitka, uništenja i nezakonite obrade. Primjerice zaštita od neovlaštenog proslijeđivanja Vaših podataka trećim stranama u svrhu izravnog marketinga.

Poslovni procesi i informatička oprema, oblikovani su kako bi bismo očuvali sigurnost Vaših osobnih podataka, te osigurali dostupnost samo ovlaštenim osobama za obradu podataka.

1.7. Tko ima pristup osobnim podacima

Ovisno o namjeni obrade Vaših osobnih podataka, primatelji podataka su:

a) Ovlašteno osoblje unutar tvrtke Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o.

b) Poslovni partneri: ugovoreni partneri koji u skladu s GDPR-om i primjenjivim zakonima osobnih podataka koriste prikupljene osobne podatke, kako bi se pružila usluga ili proizvod koji je naručen. Primjerice dostavljačke službe, vanjski pružatelji IT usluga, agencije za oglašavanje, odvjetnička društva, knjigovodstveni servis.

Izjavu o zaštiti podataka kurirskih službi s kojima Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o. surađuje na ugovornoj osnovi, možete pročitati klikom na niže navedene linkove:

c) Ostale treće strane: u slučajevima u kojima zakon to zahtijeva, primjerice

sudske odluke, pravni postupci, obveze izvješćivanja i informiranja nadležnih tijela, zaštita prava, imovine ili sigurnosti tvrtke i/ili njenih klijenata kao i drugi slučajevi u kojima je potrebno poštivati pripadajuće zakone.

1.8. Prava pojedinaca u vezi s obrade osobnih podataka

Sva pitanja vezana uz privatnost podataka, Posjetitelj može poslati na info@eurokukezvonar.hr.

Vaša prava su:

  • Pravo na pristup osobnim podacima
    • U koju svrhu se obrađuju prikupljeni podaci;
    • Koji osobni podaci se obrađuju;
    • Kojim trećim stranama su dostupni osobni podaci;
    • Koji je izvor osobnih podataka;
    • Koliko dugo se čuvaju osobni podaci.
  • Pravo na ispravak osobnih podataka
    • Zahtjev za ispravak je potrebno poslati nama na info@eurokukezvonar.hr, pisanim putem.
  • Pravo na brisanje osobnih podataka i prestanak obrade
    • Kada ste povukli privolu za korištenje osobnih podataka u svrhe izravnog marketinga;
    • Kada Vaši osobni podaci više nisu nužni za svrhu u koju smo ih prikupili ili obradili;
    • Kada ste povukli privolu na kojoj se obrada temelji i kada ne postoji druga pravna osnova za obradu;
    • Kada ste uložili prigovor na obradu svojih osobnih podataka u skladu sa člankom 21. stavkom 1. Opće uredbe o zaštiti podataka i kada ne postoji druga pravna osnova za obradu;
    • Kada su osobni podaci nezakonito obrađeni;
    • Kada se osobni podaci moraju se brisati radi poštivanja pravne obveze Europske Unije i nacionalnog zakonodavstva voditelja obrade podataka.
  • Pravo na ograničavanje obrade osobnih podataka
    • Kada osporavate točnost osobnih podataka;
    • Kada je obrada podataka nezakonita, a smatrate da se ne trebaju brisati;
    • Kada voditelju obrade više nisu potrebni Vaši osobni podaci, ali ste ih zatražili temeljem pravne osnove.
  • Pravo na prigovor

Ova prava mogu biti ograničena samo u slučajevima propisanim zakonom EU, nacionalnim zakonodavstvom i kada je ograničenje nužno za poštivanje temeljnih prava i slobode drugih.

1.9. Korištenje kolačića (cookies)

Kako bismo na internetskoj trgovini www.eurokukezvonar.hr mogli koristiti kolačiće sukladno Uredbi EU 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka (Općoj uredbi o zaštiti podataka), Zakonu o provedbi Opće uredbe i Zakonu o elektroničkim komunikacijama, potrebna nam je Vaša privola.

Kolačići (cookies) su male datoteke koje Vaš internet preglednik sprema na Vaše računalo ili mobilni uređaj prilikom posjete internet stranici www.eurokukezvonar.hr. Svrha kolačića je kreiranje personaliziranog iskustva prilikom korištenja internet stranice i optimalan rad internet trgovine. Vama kao posjetitelju internet stranice je omogućen izbor za pristanak ili blokiranje upotrebe kolačića. Ukoliko ne pristajete na upotrebu kolačića, omogućen Vam je pregled internet stranice, ali bez nekih funkcionalnosti.

Kako možete onemogućiti uporaba kolačića i izbrisati pohranjenje kolačiće?

U bilo kojem trenutku možete konfigurirati svoj internetski preglednik, te onemogućiti upotrebu kolačića i izbrisati prethodno instalirane kolačiće na svom uređaju. Ukoliko ne pristajete na upotrebu kolačića, možete i dalje pregledavati sadržaj internet trgovine, ali nećete biti u mogućnosti pristupiti svim značajkama internet stranice.

Internet preglednici: Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera.

1.9.1.Vrste kolačića koji se upotrebljavaju

Tehnički obavezni kolačići

Obavezni kolačići se koriste za neometano funkcioniranje Internet trgovine, te se njima ne prikupljaju Vaši osobni podaci. Ovi kolačići su nužni za funkcioniranje Internet trgovine i oni su uvijek aktivni.

Privremeni kolačići

Kolačići sesije se koriste za spremanje privremenih podataka, poput artikala koji se trenutno nalaze u Vašoj košarici. Njihovo vrijeme pohranjivanja traje onoliko, koliko traje i sesija.

Kolačići trećih strana

Kolačići treće strane analitičke i marketinške prirode, koji se nalaze na Internet trgovini, uključujući Google Analytics, Google AdWords, Google maps, Facebook, Google+, Twitter, Pinterest, Youtube, Instagram.

Vanjski pružatelji usluga mogu u bilo kojem trenutku promijeniti svoje uvjete pružanja usluge, svrhu i upotrebu kolačića.

Google Analytics

Ova internet stranica koristi funkcije servisa Google Analytics za potrebu web analize. Prilikom posjete internet stranici eurokukezvonar.hr, koriste se kolačići za generiranje podataka koje Google prikuplja i obrađuje. Informacije o namjeni i načinu da se onemogući ovaj tip kolačića, nalaze se na:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hr

Više informacija o obradi korisničkih podataka na usluzi Google Analytics potražite u Googleovim pravilima o privatnosti:

https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=hr

Google AdWords

Na internet stranicama eurokukezvonar.hr upotrebljavaju se kolačići vezani uz uslugu oglašavanja uz Google AdWords. O pravilima privatnosti i uvjetima korištenja detaljnije na:

https://www.google.com/intl/hr/policies/privacy/

https://adssettings.google.com/anonymous?hl=hr

Društvene mreže

Na internet stranicama eurokukezvonar.hr upotrebljavaju se dodaci za Facebook, koji se mogu prepoznati po logotipu Facebooka ili gumbu Like. Detaljne informacije o načinu prikupljanja podataka, daljnjoj obradi i korištenju podataka od strane Facebooka, o povezanim pravima i mogućnostima postavki za zaštitu privatnosti Korisnika, nalaze se na https://www.facebook.com/policy.php.

Google karte

Za prikaz naše lokacije na karti, koristimo Google kartu (tvrtka Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SAD). Ukoliko upotrebljavate Google maps, izravno ćete biti povezani s Googleovim poslužiteljima, i prenijeti će se IP adresa, podacie o lokaciji i svi drugi podaci Googleu. Korištenjem ove usluge, automatski prihvaćate Googleova pravila o podacima: https://policies.google.com/privacy?hl=hr .

Preporučamo da redovito pogledate pravila o kolačićima jer se niže navedena informativna tablica za pregled kolačića može u bilo kojem trenutku ažurirati.

Vrsta kolačića Svrha

Vrijeme pohranjivanja

Naziv kolačića

Privremeni kolačići

Privremeni kolačići ili kolačići sesije (Session cookies) Pomoću njih se spremaju privremeni podatci, poput artikala u košarici za kupnju. Kolačići se brišu nakon zatvaranja preglednika. Sesija

 PHPSESSID

Kolačići treće strane

Google Analytics

Instaliran od strane Google Universal Analytics. Prati na koji način se koristi internet stranica, primjerice broj posjetitelja stranice.

Saznajte više na: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage?hl=hr

10 minuta

 _gat

24 sata _gid

Instaliran od strane Google Analytics za prikupljanje statističkih podataka o posjećenosti stranice, primjerice prati duljinu sesije.

Upute da se onemogući ovaj kolačić https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2 godine _ga
Analitički kolačići Analitika posjećenosti Internet trgovine 1 godina

cookie_statisztika

Trajni kolačić Sprječavanje pop up-a. 1 godina nopopup
Trajni kolačić   1 godina clogUserAzon
Trajni kolačić   1 godina

 host

Trajni kolačić   1 godina

fckUserFilesPath

1.9.2. Postavke za korištenje kolačića

U svakom trenutku, Vam je omogućen odabir postavki kolačića unutar okvira koji se nalazi u podnožju internet stranice. Odabirom opcije:

  • Prihvaćam sve kolačiće, pristajete na pohranjivanje svih navedenih kolačića na Vaše računalo ili mobilni uređaj.
  • Prihvaćam samo neophodne kolačiće, na Vaše računalo i mobilni uređaj će se pohraniti samo tehnički - obavezni kolačići.
  • Onemogući kolačiće, omogućen Vam je pregled internet stranice, ali bez nekih mogućnosti.

Većina internetskih preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali je u postavkama omogućeno blokiranje ili brisanje kolačića.

Detaljnije informacije o postavkama kolačića nalaze se na stranici www.aboutcookies.org (vanjska poveznica).

1.10. Newsletter

Omogućeno Vam je da dobrovoljno odlučite želite li primati newsletter. Ukoliko se se odlučite za primanje newslettera, potrebna je Vaša e-mail adresa i Vaš pristanak. Vaša privola postaje valjana tek kada potvrdite link za prijavu, koji se nalazi u e-mail poruci. Podaci o Vašem e-mailu će se obrađivati radi slanja obavijesti newslettera o proizvodima i akcijama, za individualno primanje obavijesti, istraživanje tržišta i poboljšanje efikasnosti i kvalitete naših usluga.

Imate pravo u bilo kojem trenutku otkazati primanje newslettera, tako da na info@eurokukezvonar.hr pošalje pismenu obavijest.

1.11. Slučaj povrede osobnih podataka

Povreda osobnih podataka vodi do nenamjernog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neautoriziranog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, čuvaju i obrađuju.

Ukoliko je došlo do povrede osobnih podataka, imate pravo na pritužbu nadležnom tijelu. U Republici Hrvatskoj pritužba se može podnijeti Agenciji za zaštitu osobnih podatka (AZOP).

Obvezujemo se obavijestiti sve relevantne osobe i nadležna tijela u roku od 72 sata od prekršaja, ukoliko je došlo do povrede vaših osobnih podataka.

1.12. Promjene politike privatnosti

Ova Izjava o privatnosti podložna je izmjenama. U slučaju promjena politike privatnosti, Obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici. Svaka izmjena stupa na snagu u trenutku objave na ovoj Internet stranici.

1.13. Popis zakona

Zakon o zaštiti osobnih podataka

Opća uredba o zaštiti podataka EU (GDPR)

Direktiva EU o zaštiti podataka (DPD)

1.14. Kontakt

Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o., Brezovička 22A, 10020 Novi Zagreb

Tel/Fax: +385 1 6140 990, Mob: +385 98 234 473, E-mail: info@eurokukezvonar.hr

OIB: 74428610187, Porezni broj: 1627171, MBS: 080428145, EORI: HR74428610187

Osnivač: Davor Zvonar

Obnovljeno: 30.03.2020.

.

 

 


 

 

Obrazac za jednostrani raskid ugovora, zamjenu i reklamaciju
 

Zahvaljujemo se na povjerenju i kupovini u Internet trgovini www.eurokukezvonar.hr. U slučaju da kupljeni proizvod nije ispunio Vaša očekivanja, imate pravo vratiti ga pod uvjetima koji su navedeni u nastavku.

1. Jednostrani raskid ugovora ili povrat proizvoda

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, kao Kupac imate pravo na jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora sklopljenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija poslovnog subjekta, u roku 14 dana od datuma potpisane potvrde o preuzimanju robe. U slučaju da odlučite raskinuti ugovor o kupoprodaji na daljinu, molimo da ispunite Obrazac za jednostrani raskid ugovora, te da ga pošaljete na email adresu info@eurokukezvonar.hr ili poštom na adresu Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o., Brezovička cesta 22A, 10020 Novi Zagreb. Nakon što smo zaprimili vašu obavijest, počinje teći rok od 30 dana u kojem trebate vratiti proizvod. Paket koji vraćate, potrebno je zapakirati na isti način kako ste ga primili, te priložiti mu obrazac za povrat artikla i račun. Molimo Vas da na obrascu ispunite podatke o IBAN-u na koji želite povrat uplaćenih sredstava. Povrat novca ćemo izvršiti najkasnije u roku od 5 radnih dana od primitka proizvoda kojeg želite vratiti.

Napomena:

  • Proizvodi koji se vraćaju moraju biti neoštećeni, u potpunosti ispravni, neupotrebljavani.
  • Proizvod koji se vraća mora biti zapakiran na isti način kako je zaprimljen sa svim pripadajućim ispravama.
  • Dostavu i troškove povrata proizvoda snosi Kupac.
  • Ne preuzimamo pošiljke na kojima stoji napomena plaćanje pouzećem.

2. Zamjena proizvoda

Ako želite zamijeniti kupljeni proizvod za drugi artikl iz naše Internet trgovine, možete to učiniti u roku 30 dana od dana izdavanja računa. Zamjena je moguća za artikl iste ili veće vrijednosti (uz nadoplatu). Molimo da ispunite obrazac za zamjenu proizvoda, te da ga pošaljete na email adresu info@eurokukezvonar.hr ili poštom na adresu Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o., Brezovička cesta 22A, 10020 Novi Zagreb. Nakon što smo zaprimili vašu obavijest, počinje teći rok od 30 dana u kojem trebate vratiti proizvod. Paket koji vraćate, potrebno je zapakirati na isti način kako ste ga primili, te priložiti mu Obrazac za zamjenu proizvoda i račun.

Napomena:

  • Na obrascu obavezno navedite drugi proizvod za koji želite zamijeniti artikl koji vraćate.
  • Proizvodi koji se žele zamijeniti moraju biti neoštećeni, u potpunosti ispravni i neupotrebljavani.
  • Proizvod koji se vraća mora biti zapakiran na isti način kako je zaprimljen sa svim pripadajućim ispravama.
  • Dostavu i troškove povrata proizvoda snosi Kupac.
  • Troškove dostave novog proizvoda snosi Kupac.
  • Ne preuzimamo pošiljke na kojima stoji napomena plaćanje pouzećem.

3. Oštećen proizvod

Ukoliko je proizvod koji ste zaprimili oštećen ili neispravan, imate pravo vratiti ga u roku 14 dana. Molimo Vas da ispunite Obrazac o reklamaciji, te da ga pošaljete zajedno s kopijom računa, kratkim opisom i fotografijama oštećenja (ako je vidljivo oštećenje) na email adresu info@eurokukezvonar.hr ili poštom na adresu Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o., Brezovička cesta 22A, 10020 Novi Zagreb. Nakon što smo zaprimili Vašu obavijest, obavijestit ćemo Vas u roku od 8 dana od primitka obavijesti, o statusu reklamacije i daljnjim koracima. Ukoliko je reklamacija opravdana, potrebno je zapakirati proizvod na isti način kako ste ga primili, te priložiti mu ispunjeni Obrazac o reklamacij i račun. Prikup proizvoda i trošak povrata kod opravdanih reklamacija snosi Prodavatelj.

U slučaju opravdanih reklamacija moguće je:

  • Popraviti proizvod.
  • Zamijeniti proizvod.
  • Ostvariti povrat uplaćenih sredstava.

Napomena:

  • Na obrascu kratko napišite opis kvara ili oštećenja.
  • Proizvod koji se šalje na reklamaciju mora biti zapakiran na isti način kako je zaprimljen sa svim pripadajućim ispravama.
  • Dostavu i troškove povrata proizvoda snosi Prodavatelj.
  • Ne preuzimamo pošiljke na kojima stoji napomena plaćanje pouzećem.

Reklamacija se ne može ostvariti u sljedećim slučajevima:

  • Proizvod nije ugrađen u skladu s uputama proizvođača ili ako su izvršeni naknadni prepravci na proizvodu.
  • Proizvod je ugrađen na vozilo za koje nije predviđen prema homologacijskom listu.
  • Proizvod je nepravilno ugrađen ili je oštećen prilikom ugradnje.
  • Prilikom korištenja proizvoda Kupac nije poštivao upute dane od strane Proizvođača navedene na popratnoj dokumentaciji.
  • Oštećenje na proizvodu je nastalo zbog vuče tereta veće težine od najveće dopuštene mase navedene na homologacijskom listu, prevelikog opterećenja, nepravilne vuče prikolice, prometne nezgode ili oštećenja nastala zbog nepoštivanja ograničenja brzine.
  • Oštećenje na proizvodu je nastalo zbog lošeg održavanja proizvoda ili vozila.
  • Ukoliko se radi o uobičajenom trošenju tarnog materijala kod potrošne robe primjerice gume, kvačila, žarulje ili sajle.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na e-mail info@eurokukezvonar.hr ili na broj telefona +385 1 6140 990.






 

 

 

Komentari


18:43: Poštovani, radi se o "MB gumeni poklopac utora vučne kugle, Broj artikla: MB07" Ono što me ...
MB MB gumeni poklopac utora vučne kugle euro kuka
19:46: Zan8ma me cijena kuke s ugradnjom za smarta 2000.g., odgovor moze na meil ili 092 2999 ...
Upis kuke u prometnu dozvolu - korak po korak
08:16: Poštovani: Trebam kuku na BMW X4 2016 godina. Molim ponudu sa ...
Steinhof BMW X4 F26 SUV 2014/07 - (2400 kg) vertikalna euro kuka euro kuka
21:13: Poštovani,zanima me cijena kuke(komplet sa instalacijom ) za Peugeot 308sw,2017 ...

10:07: Ako je moguće pribaviti potvrdu proizvođača za potrebe tehničkog ...

15:07: pozdrav, molim Vas ponudu za ugradnjunauto kuke na auto Audi A3 seedan 2015 godina. Kuka ce ...
Električna instalacija Univerzalni 13P digitalni modul - komplet s utičnicom i ožičenjem

Pitanja


Eurokuke ZvonarNa vrhEurokuke ZvonarNatragEurokuke ZvonarDaljeEurokuke ZvonarDo kraja

Poštovani,
Zanimam se za ugradnju euro kuke s polugom za montažu, komplet s elektro instalacijom i papirima za registraciju.
Vozilo je JEEP CHEROKEE 2,8 LIMITED 2006.god.
Koliko traje ugradnja?
lp
Ivan
Eurokuke Zvonar 14:26: Poštovani,

Na Vašu email adresu je poslana ponuda euro kuka za vozilo Opel Corsa D 2008.

LP, Euro kuke Zvonar
Molio bih vas ako mi mozete poslati ponudu za prodaju i ugradnju auto kuke za Opel CORSA S-D L08 ENjoY 1,3 CDT
godina proizvodnje 2008. godine
brzo skidanje
mail: zlatko.malina@bbz.hr
OPG Zlatko Malina, Knčanica 7, Končanica
mob: 099/225-6126
Eurokuke Zvonar 21:33: Poštovani,

U nastavku se nalaze primjeri kuka i cijena kompletne ugradnje za Ford Tourneo Courier 2015.

Kuka na 2 vijka (2100 kn) - video primjer [katt]

Lakoskidajuća kuka (2600 kn) - video primjer [katt]

Lakoskidajuća kuka (3050 kn) - video primjer [katt]

Cijene su izražene za plaćanje po ponudi ili gotovinom, s uključenim PDVom.

Ugradnja uključuje:
- identifikacijsku pločicu na kuki
- EU homologacijski list s nacrtom konstrukcije
- kompletnu el. instalacija + 7PIN modul
- jamstvo
- potvrdu o ugradnji

Montaža traje 2-3 sata, a termin je potrebno dogovoriti telefonski, ovisno o dostupnosti termina.

Podatke za predračun/službenu ponudu možete poslati na: info@eurokukezvonar.hr, kontakt za dogovor oko termina ugradnje +385 1 6140 990 ili +385 98 234 473.

LP

Euro kuke Zvonar

Postovani,

Molio bih vas ako mi mozete poslati ponudu za prodaju I ugradnju auto kuke za Ford Tourneo Courier 2015 godinu

LP
Mirko
Eurokuke ZvonarNa vrhEurokuke ZvonarNatragEurokuke ZvonarDaljeEurokuke ZvonarDo kraja


 

 
Web trgovina
Maloprodaja i veleprodaja auto kuka, digitalnih modula, prikolica i pripadajuće dodatne opreme. Dostava na području cijele Hrvatske (GLS)
Usluga ugradnje
Najam prikolica

Telefon:
+385 1 6140 990

E-mail:
info@eurokukezvonar.hr

Opći podaci:
Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o.
Adresa: Brezovička 22A, 10020 Novi Zagreb
IBAN: HR642340009 1110235081
OIB: 74428610187
Porezni broj: 1627171
MBS: 080428145
EORI: HR74428610187
Osnivač: Davor Zvonar

Radno vrijeme:
Pon - pet: 08:00 - 16:00

Dizajn stranice

Dizajn stranice:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Tema: Eurokuke Zvonar | auto kuke - prikolice - električni moduli - rezervni dijelovi - montaža