Proizvođači prikolica s kojima surađujemo

Agados prikolice

agados

Agados, spol. s r.o. predstavlja jednog od najvećih europskih proizvođača prikolica kategorije O1 i O2 (mase do 750 kg i do 3 500 kg), kao i vodećeg proizvođača prikolica u Češkoj. Tvrtka proizvodi prikolice s višenamjenskom platformom, plato prikolice, nagibne prikolice, prikolice za automobile i motocikle, transportere za životinje, prikolice za prijevoz mini bagera i boks prikolice. Također, u proizvodnom programu nalaze se specijalne prikolice za plovila, vodene skutere, kao i prikolice nestandardnih oblika i namjene.

Prikolice se proizvode u raznim varijantama – s kočnicom, bez kočnice, jednoosovinske, dvoosovinske, troosovinske, s dodatnom opremom poput cerade, plastičnim krovom, upornim nogama, itd.

Saznajte više o tvrtki Agados klikom na http://www.agados.cz/trailers

Trailer Europe prikolice

trailer_europe

Trailer Europe Kft. je prva certificirana tvrtka u Mađarskoj, specijalizirana za proizvodnju prikolica namijenjenih za sve tipove osobnih vozila. Tvrtka je izvozno orjentirana, te više od 70% proizvodnje izvozi u zemlje Srednje i Jugoistočne Europe. Ponuda prikolica obuhvaća prikolice s kočnicom i bez naletne kočnice – jednoosovinske, univerzalne, tandem prikolice, te prikolice za quad i motocikle.

Saznajte više o Trailer Europe ALFA prikolicama klikom na link –> Katalog