O nama

 

Euro kuke Zvonar

Naše poslovanje obuhvaća:

  • Maloprodaju i veleprodaju auto kuka, digitalnih modula, prikolica i pripadajuće dodatne opreme.
  • Dostavu na području cijele Hrvatske (Intereuropa, HP, DPD, GLS)
  • Usluge ugradnje

Tradicija proizvodnje i ugradnje euro kuka, te distribucije prikolica započela je još 1988. osnivanjem obrta sa sjedištem u Zagrebu. Proširenjem djelatnosti, 2000. obrt prerasta u tvrtku Euro kuke Zvonar-Kiš d.o.o.

25 godišnja tradicija pokazatelj je profesionalnosti poslovanja, koje se temelji na bogatom iskustvu, kvalitetnim proizvodima, pouzdanoj usluzi i lojalnosti naših klijenata.

Kontinuirano surađujemo s međunarodno priznatim proizvođačima euro kuka i autoprikolica kako bismo svojim klijentima osigurali proizvode najnovije tehnologije i visoke kvalitete po pristupačnim cijenama.

U rujnu 2014., Euro kuke Zvonar d.o.o. postao je glavni ugovoreni i ovlašteni distributer Auto-Hak sp.j. euro kuka za hrvatsko tržište.

Riječ je o jednom od vodećih proizvođača euro kuka na području Europske unije koji već više od 32 godine uspješno razvija i proizvodi euro kuke za sve tipove vozila. Ponuda euro kuka uključuje automatsku horizontalnu kuku, vertikalnu (nevidljivu) kuku, kuku na dva vijka sa strane koja se skida uz pomoć ključa ‘’19 i teretnu kuku. Sve kuke u ponudi posjeduju EU homologaciju i atest (pločicu na kuki), te su tvornički proizvedene prema specifikacijama pojedinog tipa vozila, poštujući propisanu visinu vučne kugle od poda. Kvalitetu i pouzdanost više od 1000 modela vučnih kuka dokazuje i rastuća potražnja za Auto-Hak proizvodima, kao i prisutnost u 18 država članica EU, Rusiji, Bjelorusiji i Izraelu.

Dogovorenom suradnjom, Euro kuke Zvonar d.o.o. postao je ovlašteni predstavnik zadužen za prodajnu i postprodajnu podršku, uključujući veleprodaju i maloprodaju Auto-Hak proizvoda u Hrvatskoj.

Slobodno nam se obratite prilikom traženja euro kuka, prikolica i dodatne opreme za osobna i teretna vozila.

Naše poslovanje obuhvaća:

  • Maloprodaju
  • Veleprodaju
  • Dostavu na području cijele Hrvatske (Intereuropa, HP, DPD, GLS)
  • Usluge ugradnje
 

 

 

 

 

 

 

U ponudi se nalaze kuke i prikolice renomiranih inozemnih proizvođača, uključujući:

marijan_batolj
trailer_europe
agados

auto_hak
bosal
thule

sesko
westfalia

 

 

 

 

 

 

Misija

Naša je misija pružiti klijentima najbolje euro kuke i prikolice za osobna vozila dostupna na tržištu. Gradimo dugoročne lojalne odnose s klijentima temeljene na pouzdanoj usluzi i povjerenju, koji održavaju našu filozofiju uspješnog poslovanja.

Vizija

Predstavljati najboljeg distributera euro kuka i prikolica za osobna vozila u Zagrebu i šire, prepoznatljivog po visokom standardu i profesionalnosti u svim aspektima poslovanja. Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su kvaliteta, povjerenje, posvećenost potrebama klijenata i ulaganje u profesionalnost